Vaření.czReceptyHovězí roštěná na hořčici

Hovězí roštěná na hořčici

Jednoduchý recept z hovězího masa z mála ingrediencí.


3.619x
45 min

Ingredience

olej
4 plátkyhovězí roštěná
4 lžícegrilovací hořčice

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

na ozdobu

2 kscibule

Postup přípravy

Plátky roštěné naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme grilovací hořčicí. Zakapeme olejem a necháme nejlépe do druhého dne v ledničce uležet. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, která v rozpáleném oleji usmažíme dozlatova. Hotovou cibuli necháme okapat na ubrousku. Plátky masa po obou stranách orestujeme, lehce podlijeme a podusíme asi 20 minut. Poté maso vyndáme a odložíme na talířek. Šťávu zahustíme solamylem a krátce provaříme. Plátky vrátíme zpět do sosu a podle chuti přisolíme. Hovězí roštěnou na hořčici rozdělíme na talíře a poklademe usmaženými kroužky cibule. Jako příloha jsou vhodné americké brambory nebo hranolky a čerstvá zelenina. Hovězí roštěnou na hořčici ihned podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí roštěná na hořčici

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena