Hovězí plátky s žampiony

Recept na vynikající hovězí plátky.


4.816x
75 min
4×

Postup přípravy

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Petrželku nasekáme. Cibulku oloupeme a nasekáme nadrobno.

Plátky masa naklepeme, na okrajích nařízneme, poprášíme je slabě moukou, osolíme a po obou stranách opečeme na másle.

Opečené hovězí plátky vyjmeme a k máslu přidáme slaninu a cibulku. Na cibuli pak krátce osmahneme houby, přidáme opečené plátky, posypeme je nasekanou petrželovou natí a za mírného podlévání dusíme doměkka.
Po změknutí masa i žampionů přidáme smetanu, krátce povaříme a podle chuti dochutíme citronovou šťávou.

Hovězí plátky s žampiony podáváme s libovolnou přílohou.




Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí plátky s žampiony

Zpět na recept