Vaření.czReceptyHovězí plátky s žampiony

Hovězí plátky s žampiony

Recept na vynikající hovězí plátky.


4.816x
75 min
4×

Postup přípravy

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Petrželku nasekáme. Cibulku oloupeme a nasekáme nadrobno. Plátky masa naklepeme, na okrajích nařízneme, poprášíme je slabě moukou, osolíme a po obou stranách opečeme na másle. Opečené hovězí plátky vyjmeme a k máslu přidáme slaninu a cibulku. Na cibuli pak krátce osmahneme houby, přidáme opečené plátky, posypeme je nasekanou petrželovou natí a za mírného podlévání dusíme doměkka. Po změknutí masa i žampionů přidáme smetanu, krátce povaříme a podle chuti dochutíme citronovou šťávou. Hovězí plátky s žampiony podáváme s libovolnou přílohou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí plátky s žampiony

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena