Vaření.czReceptyHovězí plátky s podušenou karotkou

Hovězí plátky s podušenou karotkou

Jednoduchý recept, kde má své zastoupení maso i zelenina.


3.86x
30 min

Postup přípravy

Hovězí maso rozmrazíme, nakrájíme na tenké plátky, které osolíme, opepříme drceným barevným pepřem a potřeme pálivou francouzskou hořčicí. Zakápneme olivovým olejem a necháme asi hodinu proležet. Mezitím si připravíme zeleninovou přílohu. Baby karotku osmahneme na másle dozlatova, trochu ji poprášíme bylinkovou solí, podlijeme troškou vody a podusíme. Karotka by měla být měkká. Hovězí plátky orestujeme doměkka. Hovězí plátky podáváme s podušenou karotkou a hranolky. Na ozdobení použijeme čerstvou zeleninu a doplníme o tatarskou omáčku.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí plátky s podušenou karotkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena