Vaření.czReceptyHovězí plátky na slanině a cibuli

Hovězí plátky na slanině a cibuli

Jednoduchý recept na přípravu hovězích plátků.


3.932x
60 min
8×

Postup přípravy

Plátky hovězího naklepeme, nakrojíme strany, osolíme a opepříme. Na prkýnko dáme trochu strouhanky a přes potravinářskou fólii znovu naklepeme. Na pánvi rozpálíme olej a plátky hovězího opečeme. Zapékací misku vymažeme máslem, pokryjeme na plátky nakrájenou cibulí, poklademe hovězím a na to ještě plátky anglické slaniny (pepřené). Necháme asi 30 minut zapékat, podle chuti můžeme ještě posypat libovolným kořením na hovězí maso. Hovězí plátky na slanině a cibuli podáváme s vařeným bramborem či jinou bramborovou přílohou. Cibuli lze zaměnit za pórek.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí plátky na slanině a cibuli

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena