Hovězí perkelt

Recept na rychlou úpravu hovězího masa. Bude se nám hodit praktický "papiňák".


4.110x
30 min
3×

Postup přípravy

Maso omyjeme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme, kapii očistíme a obojí nakrájíme.

V hrnci rozehřejeme olej, na kterém zprudka orestujeme maso, osolíme, přidáme mletou papriku. Doplníme o cibuli, zaprášíme moukou, podlijeme vodou, přidáme kousky kapie a hrnec uzavřeme.

Dusíme v papiňáku přibližně 20 minut (podle velikosti masa). Poté hrnec otevřeme a vmícháme kysanou smetanu.

Hovězí perkelt podáváme s dušenou rýží.
user-icon

autor Enoch


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí perkelt

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.