Recept na úpravu hovězího masa na způsob zvěřiny.
700 g | hovězí kližka |
mletý černý pepř | |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
omáčka | |
1 ks | cibule |
1 ks | celer |
1 ks | mrkev |
1 dl | červené víno |
8 lžic | kysaná smetana |
1 lžíce | hladká mouka |
100 g | anglická slanina |
1 lžička | kremžská hořčice |
1 lžíce | rybízová marmeláda |
podle potřeby | |
olej na smažení |
autor ejmik
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena