Vaření.czReceptyHovězí na zázvoru a petrželi

Hovězí na zázvoru a petrželi

Hovězí maso jako hlavní chod. Recept díky zázvoru získává zajímavou chuť.


3.773x
150 min
1×

Postup přípravy

Hovězí maso očistíme, odblaníme, nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a hustě posypeme zázvorem. Očištěnou petržel nakrájíme na silnější kolečka a vložíme s masem do zapékací mísy. Přidáme trochu hery, podlijeme vodou a dáme do silně vyhřáté trouby, kterou po chvíli ztlumíme na 200°C. Hovězí pečeme asi hodinu pod poklicí. Poté poklici odklopíme a maso za občasného podlévání dopečeme doměkka. Hovězí na zázvoru a petrželi podáváme s rýží.
user-icon

autor Bětka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí na zázvoru a petrželi

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena