Hovězí na zázvoru a petrželi

Hovězí maso jako hlavní chod. Recept díky zázvoru získává zajímavou chuť.


3.773x
150 min
1×

Postup přípravy

Hovězí maso očistíme, odblaníme, nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a hustě posypeme zázvorem.

Očištěnou petržel nakrájíme na silnější kolečka a vložíme s masem do zapékací mísy. Přidáme trochu hery, podlijeme vodou a dáme do silně vyhřáté trouby, kterou po chvíli ztlumíme na 200°C.

Hovězí pečeme asi hodinu pod poklicí. Poté poklici odklopíme a maso za občasného podlévání dopečeme doměkka.

Hovězí na zázvoru a petrželi podáváme s rýží.
user-icon

autor Bětka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí na zázvoru a petrželi

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.