Hovězí maso je podle tohoto receptu dobře podušené v zeleninové omáčce a vhodné k bramborovému knedlíku.
1 špetka | sůl |
1 lžička | divoké koření |
750 g | hovězí maso |
příloha | |
---|---|
1 špetka | sůl |
1-2 ks | vejce |
10 hrstí | hrubá mouka |
6 ks | vařené brambory |
omáčka | |
0.5 ks | celer |
2 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
5 dl | červené víno |
voda na podlití | |
1-2 lžíce | jemný kečup |
1 konzerva | malý rajský protlak |
autor betynkastep
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.