Hovězí na pepři

Hovězí maso vařené ve vývaru s octem, worcesterem, chilli papričkami, petrželí, směsí pepře, skořicí a tymiánem.


3.0633x
160 min

Ingredience

4 lžíceocet
- -petrželka
1 lžičkaskořice
2 kscibule
1 lžičkatymián
4 kschilli paprička
3 lhovězí vývar
1 kghovězí maso
1 lžíceworcesterská omáčka
- -nové koření
2 lžícetřtinový cukr
1 lžícesměs pepřová

Postup přípravy

Maso dáme do hrnce, zalijeme dostatečným množstvím vývaru, uvedeme k varu a sbíráme pěnu, vaříme asi hodinu a půl. Přidáme nakrájené cibule, chilli papričky, petrželku, ocet, worcester, cukr, směs pepře, skořici, tymián, nové koření a sůl. Zakryté vaříme asi 2 hodiny tak, aby bylo maso zcela měkké. Když je měkké tak ho vyjmeme z vývaru a udržujeme ho v teple. Vývar ještě asi 10 minut svaříme i se zeleninou tak na 300 ml. Dochutíme podle potřeby solí, pepřem, octem a maso nakrájíme na tenké plátky, které přelijeme omáčkou a zeleninou.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí na pepři

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena