Hovězí na pepři

Hovězí maso vařené ve vývaru s octem, worcesterem, chilli papričkami, petrželí, směsí pepře, skořicí a tymiánem.


3.0633x
160 min

Postup přípravy

Maso dáme do hrnce, zalijeme dostatečným množstvím vývaru, uvedeme k varu a sbíráme pěnu, vaříme asi hodinu a půl. Přidáme nakrájené cibule, chilli papričky, petrželku, ocet, worcester, cukr, směs pepře, skořici, tymián, nové koření a sůl. Zakryté vaříme asi 2 hodiny tak, aby bylo maso zcela měkké. Když je měkké tak ho vyjmeme z vývaru a udržujeme ho v teple. Vývar ještě asi 10 minut svaříme i se zeleninou tak na 300 ml. Dochutíme podle potřeby solí, pepřem, octem a maso nakrájíme na tenké plátky, které přelijeme omáčkou a zeleninou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí na pepři

Zpět na recept