Hovězí na medu

Křehký plátek s výbornou rajskou omáčkou.


3.76x
30 min

Ingredience

sůl
3 ksmrkev
med
olivový olej
2 dlčervené víno
1 lžícehladká mouka
muškátový oříšek mletý
1 plátekhovězí maso
rajský protlak
mletá ostrá paprika
drcený česnek
strouhaná pomerančová kůra

Postup přípravy

Maso osolíme, posypeme paprikou, orestujeme na oleji a odložíme stranou. Do výpeku přidáme lžíci mouky, orestujeme, zalijeme vývarem, přidáme maso, rajský protlak, med, drcený česnek, sůl, pepř a mrkev. Nakonec přilijeme víno a dusíme asi 20 minut. Zahustíme moukou. Hotové hovězí na medu podáváme s rýží.
user-icon

autor Sulivan


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí na medu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena