Hovězí na kořenové zelenině

Hovězí na víně se zeleninou a knedlíkem.


4.210x
90 min
2×

Ingredience

1 dlolej
20 dkgceler
10 dkgmouka hladká
20 dkgmrkev
20 dkgpetržel
1 dlvíno
1 lvývar hovězí
1 ksprotlak rajčatový
2 kscibule krájená nadrobno
1 kghovězí kližka
20 dkgjeřabiny

podle chuti

sůl
pepř celý černý
nové koření

Postup přípravy

Zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme kořenovou zeleninu nakrájenou na nudličky, a orestujeme.

Do směsi přidáme rajčatový protlak, maso nakrájené na kostky. Podlijeme vývarem a spolu s kořením vaříme do měkka. Před koncem přidáme jeřabiny, zahustíme jíškou. Nakonec trošku vína a ochutíme solí.

Hovězí na kořenové zelenině podáváme s knedlíkem.
user-icon

autor r.lenka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí na kořenové zelenině

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká