Hovězí na česneku 2

Hovězí kostky plné koření a česneku.


3.340x
20 min

Postup přípravy

Cibuli a česnek si oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek na plátky. Hovězí maso očistíme a nakořeníme - ochutíme solí a pepřem. Na pánvi si rozehřejeme tuk, přidáme cibuli a osmažíme dozlatova. Přidáme maso, podlijeme vodou a vaříme. Doplníme česnek a maggi. Můžeme použít i papiňák, maso tak bude rychleji měkké. Bude stačit 15 minut. Když vodu vyvaříme, mělo by maso zůstat jen v šťávičce. Jako přílohu k hovězímu masu na česneku použijeme vařený brambor.
user-icon

autor lomacka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí na česneku 2

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena