Hovězí na česneku 2

Hovězí kostky plné koření a česneku.


3.340x
20 min

Postup přípravy

Cibuli a česnek si oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek na plátky.

Hovězí maso očistíme a nakořeníme - ochutíme solí a pepřem.

Na pánvi si rozehřejeme tuk, přidáme cibuli a osmažíme dozlatova. Přidáme maso, podlijeme vodou a vaříme. Doplníme česnek a maggi. Můžeme použít i papiňák, maso tak bude rychleji měkké. Bude stačit 15 minut.

Když vodu vyvaříme, mělo by maso zůstat jen v šťávičce.

Jako přílohu k hovězímu masu na česneku použijeme vařený brambor.
user-icon

autor lomacka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí na česneku 2

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.