Vaření.czReceptyHovězí medailon s balsamikovým octem

Hovězí medailon s balsamikovým octem

Rychle a chutně připravené hovězí maso.


5.05x
15 min

Ingredience

50 gmáslo
2 lžičkypažitka
1 sklenkaocet balsamico
600 ghovězí plátek

podle chuti

sůl
pepř

na obalení

hladká mouka

Postup přípravy

Jeden hovězí medailon připravíme na silnější kus o váze 150 g. Umyté a osušené maso obalíme v hladké mouce a na másle ho z obou stran orestujeme. Osolíme, opepříme a podlijeme s kvalitním balsamikovým octem. Necháme ocet vypařit, přidáme čerstvě nasekanou pažitku a odendáme. Zda máme raději maso víc pečené, restujeme ho o něco déle a až u konce vaření přidáme ocet. Jako přílohu můžeme podávat brambor nebo jen salát. Hovězí medailon s balsamikovým octem podáváme na oběd či večeři.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí medailon s balsamikovým octem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena