Hovězí maso s mrkví a kedlubnami

Hovězí maso vhodné k dušení společně se zeleninou.


4.522x
75 min
6×

Postup přípravy

Očištěné a umyté hovězí maso nakrájíme na tenčí nudličky, které za stálého míchání osmažíme na rozehřátém rostlinném oleji.

Osmahnuté maso osolíme, přidáme očištěnou a nakrájenou mrkev, očištěné a na hrubém struhadle mladé kedlubny, očištěný mladý pórek nakrájený na kolečka, vyloupaný čerstvý nebo sterilovaný hrášek. Promícháme a krátce osmahneme. Potom podlijeme zeleninovým vývarem, přikryjeme a na mírném ohni za občasného míchání dusíme doměkka.

Hovězí maso s mrkví a kedlubnami podáváme tak, že každou porci polijeme lžící bílého jogurtu, který jsme smíchali s rozetřeným česnekem, drobně nasekanou čerstvou pažitkou a trochou soli.
user-icon

autor beughty


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí maso s mrkví a kedlubnami

Zpět na recept