Recept na hovězí maso uvařené v celku a přípravu chutné omáčky se žampiony. Vařit začínám v 9 hodin ráno, abych oběd podával v poledne.
2 lžičky | sůl |
1 ks | cibule |
2 lžíce | sádlo |
1 ks | mrkev |
6 ks | žampiony |
4 lžíce | polohrubá mouka |
0.75 kg | hovězí zadní |
1 lžička | drcený tymián |
1 lžička | mletý zázvor |
autor Oblíbené
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena