Hovězí maso na zázvoru

Maso připravené podle docela jednoduchého receptu.


5.01x
90 min

Ingredience

8 stroužkůčesnek
80 dkghovězí nízký roštěnec

podle chuti

sůl
špek
bílé víno
mletý zázvor

podle potřeby

máslo
hladká mouka
hovězí vývar

Postup přípravy

Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, prošpekujeme a potřeme česnekem, zázvorem a solí. Maso obalíme v mouce, po obou stranách opečeme, pak podlijeme vývarem, vínem a dusíme do změknutí. Vypečenou šťávu chvilku povaříme tak, aby se nám odpařila část vody a zjemníme ji máslem. Hovězí maso na zázvoru podáváme s bramborovým knedlíkem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí maso na zázvoru

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena