Hovězí maso na medu

Recept na šťavnatě připravené maso.


5.09x
60 min
5×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
sůl
1 kscibule
4 miskymed
mletý pepř
1 lžičkamletá paprika
4 plátkyhovězí maso

podle potřeby

vývar
hotová jíška

Postup přípravy

Hovězí maso naklepeme, do mističky dáme med, sůl, pepř, prolisovaný česnek, nadrobno nakrájenou cibuli a mletou papriku. Zamícháme a pláty masa směsí potřeme. Necháme 20 minut odležet.

Hovězí plátky opečeme na pánvi z každé strany. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Až je maso měkké, tak ho vytáhneme a šťávu zahustíme, popřípadě dochutíme.

Hovězí maso na medu podáváme s bramborovou kaší nebo rýží. Já ještě přidávám i salát z hlávkového zelí.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí maso na medu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.