Vaření.czReceptyHovězí kousky s okurkovou omáčkou

Hovězí kousky s okurkovou omáčkou

Rychlý a snadný recept na výborný oběd z hovězího masa.


4.425x
60 min
1×

Ingredience

1 kscibule
100 mlsuché červené víno
600 mlhovězí vývar
200 gsterilované okurky
1 lžícedijonská hořčice
600 gzadní hovězí maso

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Oloupanou cibuli nakrájíme na slabá kolečka a libové hovězí maso na menší kostky. Cibuli osmahneme dozlatova a přidáme maso, hořčici a promícháme. Po chvíli maso podlijeme vínem a jakmile vyprchá, podlijeme vývarem. Maso dusíme do změknutí. K měkkému maso přidáme nakrájené okurky a dusíme dalších asi 10 minut. Dochutíme solí s pepřem a pokud jsme zvyklí, omáčku zahustíme. Hovězí kousky s okurkovou omáčkou podáváme s oblíbenou přílohou.
user-icon

autor Samman

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí kousky s okurkovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena