Francouzský recept z jednoho hrnce.
100 g | máslo |
1 hrst | houby |
1 svazeček | zelená petrželka |
100 g | rajský protlak |
1 svazeček | řapíkatý celer |
800 g | hovězí zadní maso |
1 hrst | sušené bylinky |
1 kostka | granulovaný hovězí bujón |
zálivka | |
---|---|
3 lístky | bobkový list |
0.7 l | červené víno |
4 plátky | pomerančová kůra |
3 ks | střední cibule |
1 hrst | celý černý pepř |
2 ks | větší mrkev |
na obalení | |
200 g | polohrubá mouka |
podle potřeby | |
olivový olej na pečení |
autor mrmkab
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.