Hovězí kari na pórku

Rychlá a výtečná minutka pro slavnostní přílěžitost, ke které se nejlépe hodí rýže.


3.84x
35 min

Ingredience

4 lžíceolej
4 kspórek
2 lžičkykari
0.5 lžičkyGlutasol
1 lžičkacukr moučka
1 sklenkavodka
4 lžícesójová omáčka
500 ghovězí maso
1 šálekhovězí vývar

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a v misce zalijeme sójovou omáčkou. Zatímco necháváme maso marinovat, nakrájíme si pórek na delší nudličky. Na rozpáleném oleji opražíme maso a když se šťáva vydusí, ochutíme solí, přidáme kari, cukr a pórek. Stále mícháme. Po chvíli přidáme glutasol, vodku a vývar. Zamícháme a hovězí na kari ihned podáváme, jak již bylo řečeno, nejlépe chutná s rýží.
user-icon

autor Fendryska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí kari na pórku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena