Hovězí játra na slanině

Játra dušená na slanině.


3.251x
60 min

Postup přípravy

Hovězí játra důkladně propláchneme a zbavíme blan, které by zkazily výsledný pokrm. Játra nakrájíme na plátky nebo na větší nudličky a okořeníme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Slaninu taktéž nakrájíme na kostičky a společně s cibulí orestujeme na tuku. Přidáme játra, osmažíme ze všech stran a zasypeme moukou. Ještě chvíli smažíme. Do pánve přidáme vodu a dusíme doměkka. Do omáčky přidáme kečup, nebo rajčatový protlak a dochutíme solí. Hotová játra podáváme s těstovinami nebo s rýží.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí játra na slanině

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena