Hovězí játra na slanině

Játra dušená na slanině.


3.251x
60 min

Postup přípravy

Hovězí játra důkladně propláchneme a zbavíme blan, které by zkazily výsledný pokrm. Játra nakrájíme na plátky nebo na větší nudličky a okořeníme.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Slaninu taktéž nakrájíme na kostičky a společně s cibulí orestujeme na tuku. Přidáme játra, osmažíme ze všech stran a zasypeme moukou. Ještě chvíli smažíme.

Do pánve přidáme vodu a dusíme doměkka. Do omáčky přidáme kečup, nebo rajčatový protlak a dochutíme solí.

Hotová játra podáváme s těstovinami nebo s rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí játra na slanině

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká