Klasickou okurkovou omáčku lze vyměnit za omáčku z ačokči, která je stejně výborná sterilovaná jako okurky, mouku v receptu nahradíme škrobovou moučkou.
sůl | |
1 ks | cibule |
500 dkg | hovězí přední bez kostí |
mletý černý pepř | |
2 lžíce | škrobová moučka (solamyl) |
0.5 ks | červená paprika nebo kapie |
20 dkg | sterilované paprikookurky - ačokča |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
voda |
autor Titanika
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena