Hovězí filé v alobalu

Houby, zelenina a koření spolu s roštěnou v alobalovém balíčku. Recept na dobrý oběd či večeři.


5.02x
75 min

Ingredience

3 lžíceolej
1 kscibule
2 ksrajče
20 dkgčerstvé houby
2 kskyselé okurky
50 dkghovězí zadní (roštěná)

podle chuti

sůl
mletý pepř
mletá paprika
mletý zázvor

Postup přípravy

Maso otřeme vlhkou utěrkou, odstraníme tuk a blánu a nakrájíme na malé hranolky. Na oleji zpěníme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme hranolky masa a obojí dobře opečeme. Očištěné houby a oloupaná rajčata nakrájíme na plátky a okurky na kolečka. Vložíme k opečenému masu s cibulí, osolíme, posypeme pepřem, zázvorem a paprikou a dobře promícháme. Tuto směs rozdělíme na 4 porce a každou vložíme na pomaštěný alobal. Zformujeme do tvaru placičky a dobře alobal uzavřeme. Hovězí pečeme v dobře vyhřáté troubě nebo pod grilem. Hovězí filé v alobalu podáváme s bramborem nebo dušenou rýží a zeleninovým salátem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí filé v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena