Hovězí dobrota z trouby

Jednoduché na přípravu a dobré zároveň. Recept z hovězího.


4.321x
150 min
6×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
2 lžícesolamyl
2 kscibule
700 mlvoda
2 lžícekečup
150 mlčervené víno
700 ghovězí maso
1 lžícegulášové koření
1 kshovězí bujon
2 lžícemletá sladká paprika
mletý černý pepř
0.5 kshoubový bujon
200 gnakládané žampiony
150 gmzažený hrášek

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, cibuli na půlkolečka. Dáme do pekáčku a posypeme sypkým kořením a solamylem, vše promneme. V horké vodě rozmícháme bujony a zalijeme maso, vše dobře utěsníme alobalem. Hovězí pečeme bez odkrývání asi 100 minut při 200 °C. Po této době odkryjeme, promícháme a přidáme víno, česnek, žampiony, hrášek a kečup. Zakryté alobalem pečeme ještě 20 minut při mírné teplotě. Hovězí dobrotu z trouby podáváme s vařeným bramborem.
user-icon

autor liddduska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí dobrota z trouby

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena