Hovězí alla pizzaiola

Jednoduše připravené maso z plátku hovězího.


4.611x
30 min
2×

Postup přípravy

Česnek oloupeme a nakrájíme na plátečky. Maso očistíme, nakrájíme na slabé plátky a naklepeme. Petrželku nasekáme.

Na olivovém oleji osmahneme česnek dozlatova a přidáme plechovku rajčat, oregano, petrželku a sůl. Jakmile nám omáčka trošku zhoustne, přidáme naklepané a očištěné maso. Maso musí být ponořené. Přikryjeme a vaříme 5 - 6 minut. Osolíme a opepříme. Hovězí alla pizzaiola nevaříme dlouho, neboť by nám ztvrdlo.

Hovězí alla pizzaiola podáváme s těstovinami a přeléváme omáčkou. Záleží však na nás, jak vše naservírujeme.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí alla pizzaiola

Zpět na recept