Hovězí alla pizzaiola

Jednoduše připravené maso z plátku hovězího.


4.611x
30 min
2×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
sůl
1 lžičkaoregano
pepř
4 lžíceolivový olej
600 ghovězí maso
2 lžičkyčerstvá petrželka
400 grajčata v plechovce

Postup přípravy

Česnek oloupeme a nakrájíme na plátečky. Maso očistíme, nakrájíme na slabé plátky a naklepeme. Petrželku nasekáme. Na olivovém oleji osmahneme česnek dozlatova a přidáme plechovku rajčat, oregano, petrželku a sůl. Jakmile nám omáčka trošku zhoustne, přidáme naklepané a očištěné maso. Maso musí být ponořené. Přikryjeme a vaříme 5 - 6 minut. Osolíme a opepříme. Hovězí alla pizzaiola nevaříme dlouho, neboť by nám ztvrdlo. Hovězí alla pizzaiola podáváme s těstovinami a přeléváme omáčkou. Záleží však na nás, jak vše naservírujeme.
user-icon

autor null

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí alla pizzaiola

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena