Houskové knedlíky z domácí pekárny

Knedlíky, které necháváme vykynout v domácí pekárně.


4.538x
0
5×

Postup přípravy

Do pekárny nalijeme vlažné mléko, sůl, vejce a mouku, do které jsme přidali droždí. Spustíme program na zadělávání těsta. Až se nám utvoří koule, přidáme rohlík nakrájený na kostičky a trochu osmažený na tuku. Těsto na houskové knedlíky necháme v pekárně vykynout.

Pak z těsta utvoříme 2 šišky a vaříme klasickým způsobem ve vařící vodě asi 30 minut. Po vyndání ihned knedlíky propícháme, aby vyšla pára.

Houskové knedlíky z domácí pekárny podáváme podle chuti.


user-icon

autor tanap


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Houskové knedlíky z domácí pekárny

Zpět na recept