Houby po bračsku

Houbová smaženice s rajčaty.


2.91244x
30 min

Ingredience

2 kostkycukr
3-4 stroužkyčesnek
100 mlolej
sůl
2 kscibule
5-6 ksrajče
2 kshřebíček
1 dlprošek
2 dlbílé víno
1 lžícevinný ocet
1 kghouby čerstvé
mletý černý pepř

na ozdobu

petrželka

Postup přípravy

Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Česnek a cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Rajčata nařízneme, spaříme, zchladíme a oloupeme. Nakrájíme na čtvrtiny. V kastrolku rozehřeme olej a osmahneme na něm cibuli. Přidáme česnek, rajčata a směs dusíme do zhoustnutí. Pak vložíme houby, zalijeme vínem, proškem a ochutíme cukrem a octem. Vše podusíme doměkka. Podáváme teplé nebo studené s restovanými brambory.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Houby po bračsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena