Houbová delikatesa

Rychlá houbová chuťovka zapečená v troubě. Výborný recept na vynikající večeři.


4.822x
35 min

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Žampiony očistíme a nakrájíme nadrobno.

Na oleji zpěníme cibuli, česnek a nadrobno nařezané žampiony. Přidáme podle chuti koření a asi 10 minut spolu podusíme.

Mezitím si nakrájíme rohlíky po délce, jemně je potřeme máslem a uložíme na plech vedle sebe, pak na ně dáme dušené žampiony a vrch přikryjeme plátkovým sýrem.

Takto připravené rohlíky dáme zapéct na 10 minut do vyhřáté trouby.

Houbovou delikatesu podáváme teplou s kečupem a tatarskou omáčkou.
user-icon

autor mačiatko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Houbová delikatesa

Zpět na recept