Horké broskve s kuřecím masem

Chutný asijský recept na přípravu hlavního chodu z kuřecího masa, pomeranče a zázvoru.


5.02x
45 min

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na kostky a vložíme do mísy. Maso jemně osolíme, zaprášíme solamylem a přilijeme lžičku sójové omáčky, ale není nutné, aby tam byla.

Z pomeranče vymačkáme pomerančovou šťávu a rozdělíme ji na dvě poloviny, jednu polovinu přilijeme ke kuřecímu masu. Broskve (může být kompotová) nakrájíme na plátky, promícháme se sezamovými semínky a nakrájeným zázvorem.

Broskvovou směs vložíme na rozehřátou pánev s olivovým olejem. Po 2 - 4 minutách prudkého smažení vložíme kuřecí směs a promícháme v pánvi s broskvovou směsí. Přilijeme druhou část pomerančové šťávy. Směs smažíme na mírném plameni 6 - 10 minut.

Horké broskve s kuřecím masem podáváme s přílohou podle chuti.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Horké broskve s kuřecím masem

Zpět na recept