Vaření.czReceptyHorké broskve s kuřecím masem

Horké broskve s kuřecím masem

Chutný asijský recept na přípravu hlavního chodu z kuřecího masa, pomeranče a zázvoru.


5.02x
45 min

Ingredience

2 špetkysůl
2 lžičkysolamyl
2 kspomeranč
1 lžičkasójová omáčka
350 gkuřecí maso
1 lžičkamletý zázvor
3-4 ksbroskev
10-20 gsezamová semínka

podle potřeby

olivový olej

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na kostky a vložíme do mísy. Maso jemně osolíme, zaprášíme solamylem a přilijeme lžičku sójové omáčky, ale není nutné, aby tam byla. Z pomeranče vymačkáme pomerančovou šťávu a rozdělíme ji na dvě poloviny, jednu polovinu přilijeme ke kuřecímu masu. Broskve (může být kompotová) nakrájíme na plátky, promícháme se sezamovými semínky a nakrájeným zázvorem. Broskvovou směs vložíme na rozehřátou pánev s olivovým olejem. Po 2 - 4 minutách prudkého smažení vložíme kuřecí směs a promícháme v pánvi s broskvovou směsí. Přilijeme druhou část pomerančové šťávy. Směs smažíme na mírném plameni 6 - 10 minut. Horké broskve s kuřecím masem podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor Michael

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Horké broskve s kuřecím masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena