Hořčicové masové špízy

Recept na rychlé špízy z vepřového a kuřecího masa.


5.07x
45 min

Postup přípravy

Vepřové i kuřecí maso nakrájíme na vetší kostky, cibuli oloupeme a nakrájíme na vetší kousky, aby se daly napíchnout na špejli, papriku si také nakrájíme na vetší kousky.

Vezmeme si špejle a budeme napichovat. Postupujeme v pořadí - vepřové maso, paprika, cibule, kuřecí maso a pořad dokola, dokud nam nedojde místo na špejli. Když nám dojdou suroviny, tak si podle počtu hotových špízů natrháme alobal, abychom do něj mohli špíz zabalit. Špíz si položíme do alobalu a na každý špíz dáme 2 - 3 lžičky hořčice.

Takto připravené hořčicové masové špízy zabalíme a vložíme na plech, to uděláme s každým špízem. Špízy vložíme do trouby rozehřáté na 180 °C a pečeme 35 - 45 minut.

Hořčicové masové špízy podáváme se smaženými hranolky nebo bramborem.
user-icon

autor Monika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hořčicové masové špízy

Zpět na recept