Holoubky

Zapékaná směs mletého masa a rýže.


3.718x
30 min
1×

Postup přípravy

Do hlubšího pekáče nebo zapékací mísy dáme mleté maso a osolíme. Použijeme raději vepřové nebo míchané, hovězí maso je víc suché. Přidáme uvařenou rýži, rajské protlaky, kečup a bílé kysané zelí, ale může být i červené. Vše zamícháme dohromady, rozprostřeme a dáme zapéct do trouby na 200st asi tak 20-30min. Jako přílohu podáváme chléb, ale použít můžeme i brambory. Dobrou chuť!
user-icon

autor renča29

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Holoubky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena