Holandské rybí filé

Smažené kousky rybího filé s omáčkou z rajčat a žampiónů, zjemňujeme kysanou smetanou.


3.0561x
35 min
1×

Postup přípravy

Rozmražené filé naporcujeme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, obalíme v mouce a vejci a opečeme po obou stranách na oleji do zlatohněda. Filé potom uložíme do tepla, do výpeku přidáme máslo, žampiony a nadrobno nakrájená rajčata. Zaprášíme mletou paprikou, osolíme a dusíme. Ke konci přidáme smetanu a necháme přejít varem, maso přeléváme omáčkou a podáváme s bramborem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Holandské rybí filé

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Holandská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.