Smažené kousky rybího filé s omáčkou z rajčat a žampiónů, zjemňujeme kysanou smetanou.
Hodnocení
3.0
/ 5 (561x)
Doba přípravy
35 min
Chutnalo
1x
Ingredience
- -
olej
- -
sůl
1 ks
vejce
- -
máslo
2 ks
rajčata
200 g
žampióny
- -
hladká mouka
150 g
kysaná smetana
- -
mletý pepř
- -
citronová šťáva
600 g
filé rybí
Postup přípravy
Rozmražené filé naporcujeme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, obalíme v mouce a vejci a opečeme po obou stranách na oleji do zlatohněda. Filé potom uložíme do tepla, do výpeku přidáme máslo, žampiony a nadrobno nakrájená rajčata. Zaprášíme mletou paprikou, osolíme a dusíme. Ke konci přidáme smetanu a necháme přejít varem, maso přeléváme omáčkou a podáváme s bramborem.