Holandská kaše se doporučuje lidem trpícím cukrovkou. Recept s kysaným zelím.
Hodnocení
3.3
/ 5 (55x)
Doba přípravy
20 min
Ingredience
2 lžíce
olej
1 ks
cibule
80 g
fazole
120 g
tvaroh
150 g
brambor
430 g
kysané zelí
podle chuti
sůl
kmín
Postup přípravy
Brambory si omyjeme, oškrabeme, přepůlíme a dáme vařit. Měkké brambory rozmačkáme na kaši.
Fazole uvaříme doměkka a rozšleháme na pastu.
Cibuli si oloupeme a nakrajíme nadrobno.
Do bramborové kaše vmícháme pastu z bílých fazolí, tvaroh, jemně sekanou cibuli, sůl, kmín, olej a kysané zelí. Vše dobře smícháme.
Holandskou kaši můžeme podávat i samostatně.