Hlávkový salát s jitrocelem

Recept na zeleninový salát s bylinkami.


4.25x
35 min
1×

Postup přípravy

Salát dobře omyjeme, jitrocel přelijeme na cedníku vroucí vodou. Salát natrháme nebo nakrájíme nadrobno, oloupanou cibuli a jitrocel jemně nasekáme.

Vše promícháme s křenem, smetanou, podle chuti osolíme, pokapeme citronovou šťávou, dochutíme drcenými sušenými bylinkami.

Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme. Uvařené vajíčko si nakrájíme na drobné kostičky.

Povrch salátu posypeme vajíčkem, krátce vychladíme a podáváme s tmavým chlebem.

user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hlávkový salát s jitrocelem

Zpět na recept