Hermelín s nádivkou

Recept na vynikající hermelínový předkrm.


5.02x
45 min

Ingredience

1 ksHermelín
1 lžíceolivový olej
mletý černý pepř

náplň

1 stroužekčesnek
1 špetkasůl
1 lžícemléko
1 lžičkapažitka
1 lžíceeidam
1 lžícelučina
1 kapkachilli omáčka

na ozdobu

2 plátkyšunka
4 kscherry rajče

Postup přípravy

Rozpůlíme si hermelín a vzniklé půlky vydlabeme. Hmotu z hermelínu spojíme s prolisovaným česnekem a ostatními ingrediencemi na náplň a promícháme. Vzniklou hmotu vrátíme zpět do hermelínových půlek, které k sobě spojíme a potřeme olivovým olejem. Hermelín dáme alespoň na čtvrt hodiny ztuhnout do lednice. Poté hermelín s nádivkou nakrájíme na čtvrtky a podáváme s plátkem šunky, cherry rajčátky a kousky pažitky. Pokud vynecháme šunku, jídlo je vhodné i pro vegetariány.
user-icon

autor Gaudencia

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hermelín s nádivkou

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena