Hatla patla z králíka

Recept na dobrý nedělní oběd.


5.07x
90 min
3×

Postup přípravy

Králíka naporcujeme a dobře prosolíme. Cibuli nakrájíme po oloupání nadrobno, česnek prolisujeme.

Porce králíka vložíme do pekáče a potřeme směsí, kterou si připravíme tak, že smícháme půl másla s cibulí, česnekem, paprikou, pepřem a hořčicí. Směsí králíka potřeme a navrch poklademe plátky anglické slaniny. Podlijeme trochou vody. Necháme v lednici uležet do druhého dne.

Druhý den králíka upečeme v troubě doměkka.

Jako příloha se k hatla patla upečenému králíkovi hodí bramborový knedlík.
user-icon

autor Renča


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hatla patla z králíka

Zpět na recept