Haškův guláš

Pikantní guláš z hovězího, vepřového a kapií podávaný s křenem.


2.91220x
90 min
1×

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso podle potřeby očistíme a nakrájíme kostky. Hovězí by měly být o něco menší než vepřové. V hrnci rozehřejeme sádlo a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme hovězí maso a necháme jej zatáhnout. Pak přidáme vepřové maso a taktéž necháme orestovat. Směs osolíme, opepříme a zalijeme vodou. Vše dusíme doměkka. Během dušení guláš zahustíme nastrouhanou střídkou chleba a přidáme kečup. Podle potřeby rozředíme vodou, dochutíme solí, vložíme překrojenou feferonku s kapií a krátce podusíme. Mezitím si nastrouháme křen. Při podávání každou porci ozdobíme strouhaným křenem a plátky kapie. Guláš lze připravit i v kotlíku.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Haškův guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena