Halapač

A teď tady máme něco ze staročeských receptů. Bramborové lívance s vepřovou krví.


2.9462x
45 min

Postup přípravy

Syrové oloupané brambory nastrouháme a zbavíme vody. Do nadrobno nakrájené, na tuku zpěněné cibulky přidáme nastrouhané brambory, vmícháme kmín, majoránku, sůl, utřený česnek, pepř. Pak přidáme mouku a vepřovou krev(nebo husí). Ze získané směsi vypracujeme těsto, husté jako na lívance. Nalíváme je pak na vymaštěnou pánev jako lívance a pečeme po obou stranách. Podáváme jako samostatný pokrm s libovolnou přílohou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Halapač

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena