Guláš bez míchání

Recept na výborný guláš, který je hlavně bez velké práce.


4.270x
120 min
5×

Postup přípravy

Cibuli a česnek očistíme. Cibuli nasekáme nahrubo, česnek najemno. Vepřovou plec podle potřeby očistíme a nakrájíme na kostky.

Vodu přivedeme k varu, přidáme masox a připravíme vývar, který necháme částečně vychladnout. Vepřovou plec důkladně smícháme s cibulí, česnekem, solamylem a všemi ostatními ingrediencemi.

Troubu předehřejeme na 250 °C. Směs dáme do pekáčku a ten důkladně zakryjeme alobalem. Pekáč s gulášem vložíme do trouby. Bez dolévání a míchání jej dusíme asi 90 minut. Během dušení ani neodkrýváme alobal.

Guláš bez míchání podáváme s přílohou podle chuti. Vhodné jsou jak knedlíky, tak těstoviny, ale i rýže.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Guláš bez míchání

Zpět na recept