Guláš bez míchání

Recept na výborný guláš, který je hlavně bez velké práce.


4.271x
120 min
5×

Postup přípravy

Cibuli a česnek očistíme. Cibuli nasekáme nahrubo, česnek najemno. Vepřovou plec podle potřeby očistíme a nakrájíme na kostky. Vodu přivedeme k varu, přidáme masox a připravíme vývar, který necháme částečně vychladnout. Vepřovou plec důkladně smícháme s cibulí, česnekem, solamylem a všemi ostatními ingrediencemi. Troubu předehřejeme na 250 °C. Směs dáme do pekáčku a ten důkladně zakryjeme alobalem. Pekáč s gulášem vložíme do trouby. Bez dolévání a míchání jej dusíme asi 90 minut. Během dušení ani neodkrýváme alobal. Guláš bez míchání podáváme s přílohou podle chuti. Vhodné jsou jak knedlíky, tak těstoviny, ale i rýže.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Guláš bez míchání

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena