Grilovaný mečoun s bylinkovým máslem

Recept na jednoduše připravenou rybu s pálivou marinádou z feferonky. Podáváme s bramborem a zeleninou.


3.0601x
45 min

Postup přípravy

Rybu omyjeme, kůru z limetky nastrouháme a šťávu z limetky vymačkáme. Smícháme s olejem, přidáme nasekanou feferonku. Takto připravenou marinádou rybu pokapeme a necháme půl hodiny odležet.

Mezitím si rozehřejeme gril. Cibulky očistíme, zelenou část nakrájíme na kolečka a odložíme na pozdější dozdobení.

Porce mečouna a cibulky grilujeme asi 6 minut z každé strany, přitom je potíráme bylinkovým máslem a osolíme.

Grilovaného mečouna na talíři obložíme zbylým máslem a posypeme cibulovou natí. Ihned podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný mečoun s bylinkovým máslem

Zpět na recept