Grilovaný mečoun s bylinkovým máslem

Recept na jednoduše připravenou rybu s pálivou marinádou z feferonky. Podáváme s bramborem a zeleninou.


3.0601x
45 min

Ingredience

1 ksfeferonka
0.5 kslimetka
4 porcemečoun
3 svazkyjarní cibulka
100 gbylinkové máslo

podle chuti

sůl

podle potřeby

olivový olej

Postup přípravy

Rybu omyjeme, kůru z limetky nastrouháme a šťávu z limetky vymačkáme. Smícháme s olejem, přidáme nasekanou feferonku. Takto připravenou marinádou rybu pokapeme a necháme půl hodiny odležet.

Mezitím si rozehřejeme gril. Cibulky očistíme, zelenou část nakrájíme na kolečka a odložíme na pozdější dozdobení.

Porce mečouna a cibulky grilujeme asi 6 minut z každé strany, přitom je potíráme bylinkovým máslem a osolíme.

Grilovaného mečouna na talíři obložíme zbylým máslem a posypeme cibulovou natí. Ihned podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný mečoun s bylinkovým máslem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena