Snadný recept na chutné grilované steaky z krůtího masa naloženého v pivní marinádě.
800 g | krůtí prsa |
na potření | |
---|---|
slanina | |
marináda | |
3 stroužky | česnek |
2 lžíce | olivový olej |
1 lžíce | třtinový cukr |
1 lžíce | worcestrová omáčka |
200 ml | černé pivo |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
Speciál o grilování: Protože Češi grilování milují!
Grilování a opékání špekáčků na ohni k létu nepochybně patří. Opravdu pravidelně griluje až 90 % Čechů a lidé si jídlo na grilu připraví jednou za čtrnáct dní, Češi tak patří ke světové špičce v grilování. Gril zkrátka patří téměř k povinné výbavě každé domácnosti a Češi se hojně účastní i grilovacích kurzů.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena