Grilovaný hermelín se salátem z červené řepy

Toastový chléb se zapečeným hermelínem a skvělým salátem.


3.912x
45 min

Postup přípravy

Nejprve připravíme ingredience. Červenou řepu nakrájíme na kousky, jablko nakrájíme na kostičky, hermelín nakrájíme na plátky.

Avokádo oloupeme, nakrájíme na plátky a dáme do misky. Přidáme červenou řepu, celer a jablko. Misku přikryjeme.

Rozehřejeme gril na vysokou teplotu a krajíčky chleba zlehka opékáme 2 - 3 minuty z každé strany. Připravené tousty pokryjeme plátkem sýra a vložíme na rozpálený gril. Pečeme, dokud se sýr nerozpustí a nezezlátne.

Příprava dresinku: do malého kastrůlku dáme všechny přísady a směs přivedeme zvolna k varu. Na mírném ohni vaříme 2 - 3 minuty, dokud směs není důkladně prohřátá.

Salátové listy rozdělíme na čtyři talíře. Pokryjeme je směsí ovoce a zeleniny a na každý talíř dáme sýrový toust. Pokapeme připraveným dresinkem a ihned podáváme.

Zdroj: Nakladatelství Rebo, edice Kuchařka pro labužníky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný hermelín se salátem z červené řepy

Zpět na recept