Vaření.czReceptyGrilovaný hermadur s toasty

Grilovaný hermadur s toasty

Velice jednoduché a super jídlo. Je vynikající k pivu nebo vínu.


3.159x
10 min

Postup přípravy

Hermadur rozbalíme mírně nařízneme s obou stran. Bylinky opereme, důkladně ale jemně osušíme a nasekáme. Nachystáme si alobal a na spodek alobalu dáme půl dávky bylinek. Hermadur potřeme s obou stran olivovým olejem a grilovacím kořením. Navrch hermaduru dáme zbytek bylinek a pořádně jej zabalíme, aby nám nevytekl. Sýr dáme grilovat. Stačí 3 - 5 minut z jedné strany. Toasty mírně pomažeme olivovým olejem a grilovacím kořením a dáme také grilovat. Ugrilovaný sýr podáváme s toasty.
user-icon

autor a.kris

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Grilovaný hermadur s toasty

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena