Grilovaný hermadur s toasty

Velice jednoduché a super jídlo. Je vynikající k pivu nebo vínu.


3.159x
10 min

Postup přípravy

Hermadur rozbalíme mírně nařízneme s obou stran. Bylinky opereme, důkladně ale jemně osušíme a nasekáme.

Nachystáme si alobal a na spodek alobalu dáme půl dávky bylinek.

Hermadur potřeme s obou stran olivovým olejem a grilovacím kořením. Navrch hermaduru dáme zbytek bylinek a pořádně jej zabalíme, aby nám nevytekl. Sýr dáme grilovat. Stačí 3 - 5 minut z jedné strany.

Toasty mírně pomažeme olivovým olejem a grilovacím kořením a dáme také grilovat.

Ugrilovaný sýr podáváme s toasty.
user-icon

autor a.kris


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný hermadur s toasty

Zpět na recept