Grilované žampiony plněné syrečky

Recept na nečekaný předkrm, který obstojí i jako občerstvení na ryze chlapskou akci.


5.09x

Postup přípravy

Žampiony očistíme, pokud by to bylo potřeba, oloupeme kloboučky. Nohu vyloupneme a nakrájíme na drobné kousky.

V rendlíku rozpálíme olej a nasekané žampionové nohy krátce orestujeme. Posypeme kmínem a necháme 10 minut dusit pod pokličkou. Nesolíme – syrečky, které budeme přidávat, jsou opravdu hodně slané.

Syrečky nakrájíme na menší kousky a smícháme v misce s houbovou směsí. Do každého žampionového kloboučku dáme lžičku ostrého kečupu Otma Gurmán a naplníme ho. Dáme na 10 minut zapéct do trouby.

Grilované žampiony plněné syrečky podáváme s pečivem.
user-icon

autor Hamé


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilované žampiony plněné syrečky

Zpět na recept