Vaření.czReceptyGrilované žampiony plněné syrečky

Grilované žampiony plněné syrečky

Recept na nečekaný předkrm, který obstojí i jako občerstvení na ryze chlapskou akci.


5.09x

Postup přípravy

Žampiony očistíme, pokud by to bylo potřeba, oloupeme kloboučky. Nohu vyloupneme a nakrájíme na drobné kousky. V rendlíku rozpálíme olej a nasekané žampionové nohy krátce orestujeme. Posypeme kmínem a necháme 10 minut dusit pod pokličkou. Nesolíme – syrečky, které budeme přidávat, jsou opravdu hodně slané. Syrečky nakrájíme na menší kousky a smícháme v misce s houbovou směsí. Do každého žampionového kloboučku dáme lžičku ostrého kečupu Otma Gurmán a naplníme ho. Dáme na 10 minut zapéct do trouby. Grilované žampiony plněné syrečky podáváme s pečivem.
user-icon

autor Hamé


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilované žampiony plněné syrečky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena