Grilované krůtí steaky

Vynikající recept, který si můžeme udělat i v případě, že nemáme doma gril.


3.08x
0

Postup přípravy

Krůtí řízky naklepeme a jejich povrch lehce nařízneme do mřížky. Maso osolíme, posypeme drceným pepřem, potřeme citronovou šťávou, olejem a medem. Necháme ho na hodinku v chladu rozležet. Mezitím důkladně omyjeme celé nové brambory. V osolené vodě je předvaříme (asi 10 minut), pak je scedíme. Brambory a očištěné cibulky střídavě napichujeme na grilovací jehly či na špejle a celý špíz potřeme olejem. Maso a připravené špízy opékáme pozvolna doměkka na rozehřátém grilu nebo pod grilem v troubě. Nemáme-li gril, můžeme maso a cibulky upéct na pánvi a brambory uvařit doměkka. Ale nejlépe podáváme grilované krůtí steaky spolu s opečenými špízy.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Grilované krůtí steaky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena