Vaření.czReceptyGrilované jehněčí kotlety

Grilované jehněčí kotlety

Výtečné kotlety v marinádě budou skvělou delikatesou na vašem stole nejen při slavnostní příležitosti. Musí se však připravit den předem.


5.011x
35 min

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme marinádu. Oloupeme si cibuli a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme. Přidáme bazalku, tymián a červené víno. Maso naklepeme, ochutíme solí a pepřem. Po stranách kotlety na několika místech nařízneme. Takto připravené je vložíme do marinády a uložíme přikryté do chladničky, kde je necháme marinovat do druhého dne. Druhý den jehněčí kotlety grilujeme na roštu potřeným olejem. Kotlety zakapeme několika kapkami oleje a ogrilujeme zhruba 4 - 5 minut z každé strany.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Grilované jehněčí kotlety

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena