Grilované jehněčí kotlety

Výtečné kotlety v marinádě budou skvělou delikatesou na vašem stole nejen při slavnostní příležitosti. Musí se však připravit den předem.


5.011x
35 min

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme marinádu. Oloupeme si cibuli a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme. Přidáme bazalku, tymián a červené víno.

Maso naklepeme, ochutíme solí a pepřem. Po stranách kotlety na několika místech nařízneme. Takto připravené je vložíme do marinády a uložíme přikryté do chladničky, kde je necháme marinovat do druhého dne.

Druhý den jehněčí kotlety grilujeme na roštu potřeným olejem. Kotlety zakapeme několika kapkami oleje a ogrilujeme zhruba 4 - 5 minut z každé strany.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilované jehněčí kotlety

Zpět na recept