Grilované brambůrky v alobalu

Vhodná teplá a chutná příloha ke každému grilovanému masu nebo pokrmu. My už se bez nich při grilování neobejdeme.


4.312x
60 min
1×

Ingredience

1 kgbrambory
2 kscibule
250 ggothaj

podle potřeby

olej
1 balíčekgrilovací koření

Postup přípravy

Brambory omyjeme, osušíme a i se slupkou nakrájíme na malé kostičky. Gothajský salám nakrájíme též na malé kostičky. Cibuli nakrájíme buď na kolečka nebo na kostičky.

Vše smícháme v míse. Přidáme olej podle potřeby, zasypeme grilovacím kořením také podle potřeby a zabalíme rovnoměrně po porcích do alobalu. Je lepší směs zabalit několikrát, aby se alobal neprotrhl.

Brambůrky v alobalu vložíme na rozpálený gril a grilujeme 20 - 30 minut.

Grilované brambůrky v alobalu jsou výborné k masům připravených na všechny způsoby.
user-icon

autor aivi.b


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilované brambůrky v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.