Grilovaná vepřová žebra se zeleninovým špízem

Vepřová žebírka grilovaná v medové marinádě podáváme se zeleninovými špízy, takže máme na talíři velice zdravé jídlo!


3.0695x
60 min
1×

Postup přípravy

Na oleji opečeme hrubě krájený česnek a cibuli, přidáme rajčatový protlak, zalijeme vodou, ochutíme divokým kořením a osolíme. Do takto připravené směsi vložíme nasekaná žebra a asi 30 minut vaříme. Poté je odstavíme a necháme do druhého dne ve šťávě odležet. Druhý den žebra vyjmeme a pečeme na grilu za občasného potírání marinádou. Tu si připravíme z medu, kečupu, lisovaného česneku( 5 stroužků)epře, grilovacího koření a olivového oleje. Podáváme s pečivem a se zeleninovým špízem(cuketa, papriky, 2 cibule, houby), zeleninu na špíz necháme také chvíli v marinádě!
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaná vepřová žebra se zeleninovým špízem

Zpět na recept