Grilovaná makrela na vietnamské zelenině

Tento recept je vhodný k úpravě na domácím grilu, při zahradním grilování, ale také k úpravě v troubě.


3.76x
35 min

Postup přípravy

Do misky nalijeme slunečnicový olej, olivový olej, víno. Přidáme sůl, pepř, hořčici, sladkou papriku, koření na gril a kari. Smícháme.

Připravíme si alobal, na něj dáme makrelu přelijeme marinádou a navrch přesypeme zeleninou, kterou přecedíme.

Makrelu dobře zabalíme do alobalu a grilujeme, dokud nebude zcela propečená a měkká.

Grilovanou makrelu podáváme se zeleninovým salátem.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaná makrela na vietnamské zelenině

Zpět na recept