Grilovaná krkovice s whisky

Výborné maso na grilování.


4.110x
60 min

Postup přípravy

Maso omyjeme a nakrájíme na silnější plátky. Ty lehce rukou naklepeme, osolíme, opepříme a necháme chviličku odležet.

Mezitím si do misky nalijeme olej, sójovou omáčku, přidáme prolisovaný česnek, sladkou papriku, chilli, tymián, bazalku a zakápneme citronovou šťávou. Promícháme a nakonec přidáme 1 dl whisky.

Do větší mísy vložíme maso a zalijeme připravenou marinádou. Necháme odležet při pokojové teplotě.

Grilovanou krkovici s whisky grilujeme na rozehřátém grilu, tak jak máme maso rádi a podáváme. Vhodnou přílohou je grilovaná zelenina a pečivo.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaná krkovice s whisky

Zpět na recept